Modele lavoare pe blat

Blatul este o Alternativa fata de Masca de lavoar obisnuita. Simplitatea unui blat pe care se monteaza un lavoar poate sa fie PE placul Tau. Te invitam sa te uiti peste oferta Noastra de chiuvete PE Blat, toate sunt fabriquer DIN Ceramica sanitara. Lavoarul PE pardoseală, un element MINUNAT în orice baie minimalistă este o piesă Care atrage toate privirile cu un motiv foarte bine întemeiat. Are un finisaj Perfect și Linii simple, formând un Centru Vizual extrem de plăcut și relaxant. Este potrivit pentru b ăi cu personalitate puternică, pentru o NUMERIQUE unde te potï opri după o zi plină de agitație pentru un moment de Calm. Ca Marea majoritate a lavoarelor PE mobilier, lavoarul Kolo Twins poate fi Montat Atât PE Blat, Cât și suspendat simplu pentru un look industriel. Toate cele trei variante sunt alegeri extrem de Inspirate, fiecare potrivindu-se unui Alt Stil de amenajare. În ultimii Ani, unul dintre trendurile cele mai importante este folosirea unor Chei vizuale pentru focalizarea atenției. În CEEA CE privește Baia, potï capta toate privirile cu un lavoar așezat direct PE pardoseală pentru un ambient minimaliste, un lavoar suspendat PE blat pentru un design modern, sau un lavoar semi-incastrat pentru a obține un AER revigorant și frais. Dacă ai yükünü multe lavoare ce și-AR Dori să se FACA atunci Când se fac mari, ar spune lavoar Ideal Standard Strada. Un modèle moderne, Cu finisaje curbate, potrivit pentru orice Stil de design Interior. Lavoarul Reema este un element de Tip Simbol al băilor compacte.

Cu un finisaj robuste, forme Pline și o Cerâmica de CEA mai Bună calitate, este o alegere perfectă pentru camere luminoase. Această informaţie nu a fost încă pusă la dispoziţie de furnizor. Poți să Alegi fundaluri pastel și un blat contraste pentru un shabby chic Cozy sau, în combinație cu nonculori (Alb, Negru sau nuanțe de GRI) pentru un minimalisme moderne. Cu o formă unică, lavoarul Gala Elipse este unul dintre modelele preferate de CEI Care caută ceva cu totul deosebit. Combinat cu o baterie de lavoar înaltă este MINUNAT de Practic și Frumos, este foarte simplu de Montat (pentru că este și asta foarte important pana la urmă) și poate fi Combinat cu orice Stil ți-ai Dori. Probabil te intrebi care este diferenta dintre lavoarul PE mobilier de baie de pointe Masca si lavoarul PE blat. Diferenta este la Decker chiuvetei. Orice chiuveta din aceasta catégorie se poate monta PE un blat dar nu orice chiuveta se poate monta PE Masca de mobilier. Lavoarul Tip bol este spécifique spațiilor călduroase, deschise, insuffler dintr-o combinație a stilului Modern cu un stil Retro-clasic. Rezultatul este un relaxant ambiant, cu un AER élégant și primitor. Lavoarul autoportante este în General o alegere a curajoșilor, a Iubitorilor de Frumos ieșit DIN comun. Lavorul Narvi, alături de modelul cu unchiuri drepte, Freya, sunt parte din Gama Rune.

Inspirată DIN designul scandinav, este ponctul de convergență al simplității nordice și al spiritului Practic Atât de necesar în Epoca actuală. Sub brandul Rune nu sunt créer doar lavoare, sunt créer obiecte-manifest pentru idei îndrăznețe și rezultate uluitoare.